Praha.cz

 
Už jsme trochu dál
Pátek, 20. únor 2015 16:19
Už jsme trochu dál – příprava na přímý přenos, facebook The Tap Tap

Mimořádný koncert hudební skupiny The Tap Tap pod názvem „Už jsme trochu dál“ se uskuteční již zítra od 15 hodin pod sochou sv. Václava. Během koncertu se publiku představí také řada zajímavých hostů, kteří se zabývají sociálně znevýhodněnými skupinami osob v naší společnosti.


V průběhu hudební produkce seznámí hosté diváky se svými životními příběhy a významem procesů integrace a inkluze pro ně samotné. Na koho se tedy můžete těšit? Během dvou a půl hodinového koncertu vystoupí s The Tap Tap umělci Xindl X, Jan Haubert z kapely Visací zámek, Roman Žalud, Daniela Valíčková a Honza Jareš. Spolu s Láďou Angelovičem bude celým koncertem provádět Martin Zach.


Mezi dalšími hosty, kteří přijdou podpořit The Tap Tap, bude ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, radní pro kulturu hl. m. Prahy Jan Wolf, radní pro školství hl. m. Prahy Irena Ropková, spisovatelka Denisa Sřihavková, režisér David Tišer, ředitel Ford Motor Company Jan Laube a mnozí další.


Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma a čas koncertu je přizpůsobený i zájmu mimopražských diváků a rodičů s dětmi.


Tip pro ty, kdo nemohou přijít: Přímý přenos z Václavského náměstí můžete od 15:00 sledovat online přímo na webu The Tap Tap v sekci „Aktuality“.


Foto a zdroj: Web a facebook The Tap Tap

pchj