Praha.cz

 
Volný čas
Víkendové tipy 26. - 28.9.2015. Vinobraní, festival, Svatováclavské putování i tipy na akce za hranicemi Prahy
Sobota, 26. září 2015 07:23
Čeká nás prodloužený víkend a s ním dostihy v Chuchli, Vinobraní na Grébovce, Jarmark OnaDnes, umisťovací výstava koček, 23. ročník festivalu Mezi ploty, Svatováclavské putování a koncert hradní stráže a jako bonus jsme přidali tipy na akce za hranicemi Prahy - Svatováclavské slavnosti a slavnostní otevření Regionálního a informačního centra a muzea Závisti v Dolních Břežanech, Vinobraní na Karlštejně a výlet parním vlakem na Křivoklání na křivoklátě. Přejeme krásný víkend.




Celý článek...
 
Zabíjačkové hody ve Žlutých lázních
Pátek, 25. září 2015 12:33
Zabíjačkové hody ve Žlutých lázních

Farmářské trhy ve Žlutých lázních, plné čerstvých potravin a místních i zahraničních specialit, se provoní vůní masa. V sobotu 26. září se zde uskuteční tradiční česká zabijačka. Milovníky masitých pokrmů kromě dobré jídla čeká na vepřových hodech řeznická show i hospodská muzika. Program začíná v 9 hodin.

Celý článek...
 
KULTURNÍ PŘEHLED: Akce na týden (21. 09. - 27. 09. 2015)
Neděle, 20. září 2015 09:54
KULTURNÍ PŘEHLED: Akce na týden (21. 09. - 27. 09. 2015), foto: www.pixmac.cz

Máte místo ve svém diáři a nevíte, jak s tímto volným časem naložit? Nechcete sedět přes týden doma? Pokud je vaše odpověď kladná, můžete využít našich tipů na sportovní, zábavné, kulturní i kulinářské akce, které se na území české metropole konají v následujícím zářijovém týdnu. Přejeme příjemnou zábavu!

Celý článek...
 
Víkendové tipy - akce v Praze 19. - 20.9.2015. Vinobraní, festival, průvod tramvají, opera pro děti...
Pátek, 18. září 2015 19:23
Další zářijový víkend si můžete zpestřit například vinobraním na Pražském hradě, které doprovází doprovodný bohatý program nebo během akce Radnice dokořán, kdy si můžete prohlédnout Staroměstskou radnici. Při oslavách 140. výročí pražské MHD se dostanete za brány dopravních dep nebo si můžete užít průvod tramvají. Čeká na vás festival Zažít město jinak nebo pestrý program a noční prohlídky v ZOO. Neděli můžete zakončit s dětmi při dětském operním programu.




Celý článek...
 
Oslavy Dne železnice dorazí do Prahy
Pátek, 18. září 2015 12:49
Oslavy Dne železnice dorazí do Prahy

Jízdy na šlapací drezíně, výstava současných i historických lokomotiv či vystoupení hudebních skupin patří k bohatému programu, který je v Praze připraven v rámci oslav Dne železnice na zítřejší den. Chybět nebudou ani jízdy „Hurvínkem“ po trase hlavní nádraží – Braník – Zbraslav, motorovým vlakem na Odstavné nádraží Jih a okružní jízdy parního vlaku s lokomotivou „Čtyřkolák“ po pražských nádražích.

Celý článek...
 
Staroměstská radnice se otvírá veřejnosti
Středa, 16. září 2015 12:39
Staroměstská radnice se otvírá veřejnosti

Při příležitosti založení radnice, které proběhlo 18. září 1338, připravila Pražská informační služba – Prague City Tourism ve spolupráci s Městskou částí Praha 1 a Pražskými vodovody a kanalizacemi výjimečný program na Staroměstské radnici. O víkendu 19. a 20. září se veřejnosti otevřou všechny radniční interiéry včetně těch, které jsou běžně nepřístupné. Komentované prohlídky doplní bohatý doprovodný program i soutěže o ceny.

Celý článek...
 


Strana 14 z 58