Praha.cz

 
Zpěvák Milan Drobný oslaví kulatiny, chystá koncert v Lucerně
Úterý, 06. leden 2015 16:02
Zpěvák Milan Drobný oslaví kulatiny, chystá koncert v Lucerně

Své sedmdesáté narozeniny oslaví v úterý 13. ledna 2015 od 19.00 známý zpěvák Milan Drobný galakoncertem v Lucerně. Pořadatelem akce je Agentura Martin Production. A ke slavení je toho víc než dost! Milan Drobný má za sebou za padesát let své kariéry opravdu velký kus práce. Koncert bude průřezem zpěvákovy kariéry a nabídne jak hitové songy, tak i songy ze zatím posledního alba A život běží dál, ale i nečekané duety se svými pěveckými kolegy.


Plakát k akci - Ticketpro.cz50 let profesionální kariéry Milana Drobného zahrnuje 15 alb, kterých se prodalo dva miliony kusů a za to obdržel platinovou desku Supraphonu, pět filmových rolí (Píseň pro Rudolfa III - 1968, Hodinářova svatební cesta korálovým mořem - 1979, Trhák – 1980, Plaváček – 1986, Zajatec lesa – 2001), roli v muzikálu Popelka na ledě a tisíce úspěšných vystoupení nejen po celé Evropě, ale i v USA, Kanadě, Kostarice, Vietnamu, Laosu, Brazílii nebo na Kubě. Získal 3 prvenství na mezinárodních festivalech, 4x druhé a 2x třetí místo.


I když se Milan Drobný narodil 8. prosince 1944, tak oslava v podobě koncertu se uskuteční v úterý 13. ledna 2015 od 19.00 a to po 40 letech od jeho posledního samostatného koncertu v pražské Lucerně a Milana Drobného doprovodí skupina Charlie band muzikanta Charlieho Blažka. Tento narozeninový galakoncert ozdobí hned několik exkluzivních hostů: Miro Žbirka, Jiří Suchý, Václav Neckář, Petra Janů, Dalibor Janda, Petr Spálený, Petr Kolář, Yvetta Simonová, Leona Machálková, Martin France, Heidi Janků, Yvonne Přenosilová, Kamelie, Dasha, Ondřej Ruml, Felix Slováček, Jiří Štědroň nebo Gabriela Goldová.


Tento koncert je koncipován i díky sociálnímu zaměření Milana Drobného zároveň jako benefiční, neboť 70,- Kč z každé prodané vstupenky bude v den tohoto koncertu předán nadačnímu fondu „Veselý senior“, jehož mediální tváří je herečka Tereza Kostková a ta si zároveň šek osobně přebere v den koncertu.


Vstupenky v rozmezí 290,- Kč až 1290,- Kč je možné zakoupit tady.




Foto a zdroj: web Ticketpro.cz, web milan.drobny.info.cz

pchj