Praha.cz

 
Volný čas
Právě dnes se otevírá farmářský trh Náplavka
Sobota, 14. únor 2015 07:26
Právě dnes se otevírá farmářský trh Náplavka

Na svatého Valentýna, tedy dnes 14. února 2015, se otevře pomyslná brána farmářského tržiště Náplavka. Není podmínkou dorazit s partnerem či partnerkou, vítání jsou všichni ti, kteří si chtějí doplnit své potravinové zásoby. Krom masa, ryb, pečiva, vín, ovoce, zeleniny a dalších pochutin, zde budete moci zakoupit květiny či keramické rukodělné výrobky.

Celý článek...
 
Víkend v Praze - tipy na 14. - 15.2.2015
Pátek, 13. únor 2015 22:58
Další únorový víkend, který přináší masopusty, průvody, masky a veselé reje. Navštívit můžete také Cirkopolis fest, začínají farmářské trhy, koná se Česko - Slovenský ples a nebo třeba Valentýnské vycházky a turistický výlet. V neděli je navíc vstup do Národního technického muzea jen za 50 korun. Přejeme krásný víkend.




Celý článek...
 
Botanická zahrada zve k prohlídkám i na přednášky
Pondělí, 09. únor 2015 19:14
Botanická zahrada zve k prohlídkám i na přednášky

Pro milovníky rostlin není zimní období tím nejpříznivějším. Venkovní rostliny se choulí v mrazivých dnech, mnohé z nich se už na podzim uložily k zimnímu spánku. Příroda nenabízí množství barevných květů, jako ve zbývající části roku. Chtělo by se skoro říct, že zima je pro milovníky rostlin obdobím odpočinku. Ale mnozí pěstitelé si to nemyslí a rádi se v zimě alespoň něco nového ohledně pěstování rostlin naučí. A Botanická zahrada Praha na ně nezapomíná!

Celý článek...
 
KULTURNÍ PŘEHLED: Akce na tento týden (09. 02. - 15. 02. 2015)
Neděle, 08. únor 2015 17:39
Za okny je stále zima - pchj

První únorový týden je za námi, co tedy nabízí týden druhý? Můžete si vybrat návštěvu koncertu, divadla s dětmi, bruslení s celou rodinou nebo třeba výstavu Giganti v OC Šestka. Určitě nebudete litovat a zažijete spoustu příjemných chvil sami či se svými blízkými. Zima ještě sice stále vládne nad počasím, ale vhodný program nás zahřeje na těle i na duši. Hezký týden přeje celá naše redakce!

Celý článek...
 
Víkend v Praze - tipy na 7. - 8.2.2015
Sobota, 07. únor 2015 10:52
Druhý únorový přináší masopusty, karnevaly, masky a průvody, zabíjačky, hody a nejrůznější karnevalové reje. Můžete ale také navštívit zdarma některý z objektů Národní galerie, vyrazit do ZOO, na muzikál nebo na vědecké dny či si zabruslit. Probíhá i charitativní Pečení pro děti, strašidelná noc pirátů a svítících přízraků a další akce.



Celý článek...
 
Cestovatelské středy v Národním muzeu – únor 2015
Neděle, 01. únor 2015 10:51
Cestovatelské středy v Národním muzeu

v únoru budou pokračovat oblíbené cestovatelské besedy, které pravidelně připravuje CK Livingstone ve spolupráci s Národním muzeem. Můžete se těšit na 4 setkání se zajímavými lidmi. Každou středu je totiž v nové budově Národního muzea přichystáno povídání s některou z významných a zajímavých osobností společenského života z České republiky i zahraničí. Letos se koná již 6. ročník cestovatelských besed a zájem ze strany posluchačů stále roste. Na koho se tedy můžete těšit v únoru?

Celý článek...
 


Strana 30 z 58