Praha.cz

 
Nacházíte se: Zprávy
Pálení čarodejnic: Seznam míst, kde se bavit
Pondělí, 29. duben 2013 08:08
Pálení čarodejnic: Seznam míst, kde se bavit

Pálení čarodějnic se v Praze stalo nezbytnou součástí městského života. Takže letos si můžete vybírat z celé řady akcí. Mezi největší patří pálení čarodějnic na Ladronce a samozřejmě i ve Žlutých lázních: Ale i ty ostatní mají svůj půvab. Některé jsme pro vás vybrali.

Celý článek...
 
Pojďte si hrát na výstavu!
Pátek, 26. duben 2013 09:43
vikire_play

Rádi byste strávili víkendové odpoledne netradičním způsobem? Projekt Vikýře Play je interaktivní výstava, která vás vtáhne do světa fantazie a tvořivosti. Přijďte si hrát, objevovat a bavit se do Malostranské besedy.

Celý článek...
 
Oprava promění starý sídlištní park v relaxační centrum
Pátek, 26. duben 2013 09:05
Oprava promění starý sídlištní park

Výstavbou saly terreny a pergol podél hlavních promenád pokračuje oprava Malešické ho parku. Projekt za sto milionů korun má být ozdobou Prahy 10.

Celý článek...
 
Žluté lázně se promění v kancelář i výtvarný ateliér
Čtvrtek, 25. duben 2013 09:08
Žluté lázně se promění v kancelář i výtvarný ateliér

Léto ve znamení umění zažijí návštěvníci, kteří zavítají v nové sezoně do Žlutých lázní v Praze 4 – Podolí. Sportovní a rekreační areál připravil kromě stálých sportovišť řadu novinek, hudebních koncertů a vystoupení. Nově se mohou hosté zúčastnit zajímavých kurzů umění. Brány areálu se navíc díky hezkému počasí otevřou už tento pátek 26. dubna.

Celý článek...
 
Pražskou MHD čekají další velké změny, začnou platit zřejmě v létě
Středa, 24. duben 2013 09:59
 Pražskou MHD čekají další velké změny, začnou platit zřejmě v létě

Další novinky chystá po loňské revoluci v pražské veřejné dopravě společnost Ropid. Dopravní plánovači navrhují nové úpravy tras autobusových a tramvajových linek i jejich jízdních řádů. Dva autobusy zřejmě zruší úplně. Změny by měly začít platit v červenci.

Celý článek...
 
Nevidomí mezi auty? Tak rozhodují úředníci
Úterý, 23. duben 2013 08:52

Místo nohejbalového kurtu administrativní budova, místo houpaček a pískoviště bytové domy. A kolony aut k tomu. Tak se má již brzy proměnit poslední klidná část pražské čtvrti Dědina. Proti vůli místních. Ti už skoro půl roku proti výstavbě marně protestují. „Ta hřiště si tu postavili lidé odsud, vlastníma rukama. V ulici si tu půjčovali síť na tenis a nohejbal,“ říká Jana Vlachová, která bydlí jen pár desítek metrů od zamýšleného developerského projektu.

Celý článek...
 
Smíchov se může změnit. Radikální přestavbu posvětil územní výbor
Pondělí, 22. duben 2013 07:56

Magistrátní výbor pro územní plán, který je poradním orgánem zastupitelstva, dnes posvětil roky projednávanou změnu umožňující přeměnu okolí Smíchovského nádraží na novou městskou čtvrť. Konečné slovo budou mít zastupitelé. Největší diskusi dnes vyvolala plánovaná výstavba takzvaného Dvoreckého mostu, který má propojit pravý a levý břeh Vltavy.

Celý článek...
 


Strana 313 z 333